WelkomWindfall Grey korthaar Weimaraners

Herplaatsing

Via deze pagina proberen wij voor Weimararaners (door ons gefokt) die wegens omstandigheden niet meer bij hun huidige baasje kunnen blijven, in overleg met de eigenaar een nieuw thuis te zoeken.

Ter Herplaatsing

Gelukkig zijn er op dit moment geen honden die een nieuw baasje zoeken.

Herplaatste honden

Onderstaande honden zijn in het verleden succesvol herplaatst.
 

Brenna vom Wendesser Moor

Roepnaam: Brenna
Geboortedatum: 30 mei 2014
Geslacht: teef
Variëteit: langhaar
Vader: Birko vom Deeke-Hof
Moeder: Catja zum Kestenbusch
Fokker: Heike Matschurek, Weimaraner Vom Wendesser Moor (Dld)
In juni 2015 hebben wij onze Brenna moeten herplaatsen, omdat zij niet in de roedel bleek te passen. Hierdoor werd zij erg onzeker en kon zich niet ontspannen met alle gevolgen van dien. Gelukkig vonden wij al heel snel een nieuw gezin voor haar, waar zij helemaal opbloeide en het enorm naar haar zin heeft. Daar heeft Brenna een nieuw maatje gekregen: langhaar Weimaraner Boris, die als pup bij haar is gekomen. Dit klikt erg goed!
 

Windfall Grey Acces to the World

Roepnaam: Noèl
Geboortedatum: 26 december 2012
Geslacht: reu
Variëteit: korthaar
Vader: Edmund von Walhalla
Moeder: Loeka
De eigenaren van Noèl hebben na ruim 3 jaar (in juni 2016) besloten voor hem een andere plek te zoeken.
 
Van begin af aan ging het niet goed tussen Noèl en de Duitse Staande draadhaar-reu die er al was. Gevolg is dat Noèl daardoor te veel in de kennel moet zitten, afgewisseld met de andere aanwezige honden. De vijandigheid, met name tussen de reuen, is behoorlijk. Al verschillende keren hebben zij elkaar in de haren gevlogen met als gevolg dat één of beiden honden verwondingen opliepen. De draadhaar-reu durft niet eens bij zijn kennel in de buurt te komen. Hierdoor heerste er constant een gespannen sfeer.
 
Dat vonden zijn baasjes voor geen van de honden een prettige situatie, met name voor Noèl. Gelukkig durfden Leo en Betsie de dappere beslissing te nemen om voor Noèl een ander (beter) thuis te zoeken. Inmiddels is Noèl met zijn nieuwe baasjes vanuit Beverwijk in 2019 verhuisd naar Zwitserland, waar hij een ongelooflijk sportief leven krijgt en hij alle aandacht voor zichzelf heeft!